Vind vacatures

Of geef een zoekwoord op (optioneel)

De nieuwste vacatures in je inbox

E-mail adres:

Merwejobs
Rivierdijk 759, Sliedrecht
Tel: 0184-424 274
e-mail: info@merwejobs.nl

De passende baan

MerweJobs Uitzendbureau 

Wij zijn thuis in alle marktsegmenten. Beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om voor u of uw bedrijf de juiste partner te zijn bij de inzet van flexibele arbeid.

Interessante opdrachtgevers

Onze klanten zijn uiteenlopend van aard; grote- en middelgrote (inter)nationale bedrijven, maar ook het (lokale) midden- en kleinbedrijf.

Wij leveren uitzendkrachten op alle niveaus. De opdrachtgever bepaalt en wij bemiddelen; snel en bekwaam.

Vacature zoeken

Om het zoeken naar een passende vacature te vereenvoudigen, kunt u links op dit scherm bij 'Vind vacatures', onder 'vakgebied' gericht zoeken. Per vakgebied komen de openstaande vacatures in beeld.

Uw wensen centraal

Voor ons staan de wensen van opdrachtgevers en werknemers centraal, onze brede kernactiviteiten zijn hierop afgestemd. Hierdoor hebben wij altijd een passend antwoord op uw vraag.

Onze medewerkers zijn resultaatgericht. Wij voelen ons verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk en investeren in duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten.

Wij zijn een snel groeiende, eerlijke, betrokken en hardwerkende club mensen, die gewoon ontzettend goed is in bemiddeling en advisering. Een kantoor met ambities dat veel te bieden heeft.